Aitio Finland Oy toimitti laajan intranet-järjestelmän Luja-yhtiöille

12.11.2015 Uutinen

14784_Luja_logo_JPGUusi intranet tarjoaa tehokkaan kanavan nykyaikaisten multimediasisältöjen, teknisten dokumenttien ja ohjeiden sekä muun vapaamuotoisen Luja-henkeä tukevan sisällön jakamisen kaikille Luja-yhtiöiden työntekijöille. Projektikohtaiset työryhmätilat nopeuttavat viestintää ja varmistavat, että työntekijöillä on aina viimeisin tietoa saatavilla. Mobiilikäyttöliittymät mahdollistavat intranetin sujuvan käytön nykyajan vaatimusten mukaisilla päätelaitteilla. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy.

 ”Aition innostus näkyi heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen. Oli tärkeä huomata, miten nopeasti he pääsivät kiinni meidän toiveisiimme uuden intranetin ominaisuuksista. Omia ajatuksiamme selkeytti se, että Aitiolta saatiin nopeasti prototyyppi, jota käytiin yhdessä läpi. Sen avulla näimme uudet ideat konkreettisesti ja saimme varmistuksen toimituksen sopivuudesta juuri meidän tarpeisiimme. Olemme hyvin tyytyväisiä Aition toimintaan sekä toimitukseen”
– kertoo Paula Lahdenperä Luja-yhtiöistä

“Asiakkaan sitoutuminen projektiin oli todella hyvällä tasolla ja saimme useiden yhtiöiden ja käyttäjäryhmien edustajat samojen pöytien ääreen kertomaan toiveistaan. Toteutus tehtiin kiinteän ja ketterän mallin yhdistelmänä, jossa ketterää tapaa käytettiin erityisesti käyttöliittymän tekemiseen. Integraatiot vaativat lisäyksiä myös jo olemassa oleviin järjestelmiin ja ne tehtiin yhteistyössä Lujan oman ja osaavan IT-porukan kanssa. Kaiken kaikkiaan sujuva ja hyvässä hengessä tehty projekti”
– kertoo Aition Arto Juvonen

Intranettiä käyttävät kaikki noin 1400 Luja-yhtiöiden työntekijää. Aitio vastaa myös järjestelmän jatkokehityksestä ja ylläpidosta.

Luja-yhtiöt on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Palveluvalikoimaan kuuluu mm. asuin- ja toimitilarakentaminen, betoniset rakennuselementit ja infratuotteet sekä uudis- ja korjausrakentamisen kuivatuotteet.

Aitio Finland Oy on järjestelmätoimittaja, joka toimittaa asiakaskohtaisia tietojärjestelmiä sekä yksilöllisen käyttöön sopeutuvaa Hillava®-toiminnanohjausjärjestelmää arkipäivän töidenhallintaan.

Lisätietoja:

Luja-yhtiöt
Paula Lahdenperä, viestintäpäällikkö, p. 044 585 2749, paula.lahdenpera@luja.fi

Aitio Finland Oy
Arto Juvonen, toimitusjohtaja, p. 040 779 2382, arto.juvonen@aitiofinland.com

Tiedote pdf-tiedostona.

Ylös