Sisäinen ja ulkoinen toiminta tehoistui entisestään

”Haimme uutta toiminnanohjausjärjestelmää ja nyt Hillavan myötä sisäinen ja ulkoinen toimintamme tehostuvat entisestään. Ajatus on periaatteessa yksinkertainen: kenenkään ei tarvitse syöttää samaa tietoa moneen kertaan. Jos esimerkiksi tukkuliikkeessä lyödään uusi hintatieto tai tuote heidän järjestelmäänsä, tieto liikkuu LVISNet-integraation avulla Hillavaan automaattisesti, eikä meidän laskuttajan tarvitse huolehtia siitä, ovatko Hillavassa tiedot ajan tasalla. Myös uudet työtilaukset tulevat meille suoraan asiakkaan omasta järjestelmästä.

Vastaavaa järjestelmää kuin Hillava ei markkinoilla ole. Jotkut muut järjestelmät voivat pahimmassa tapauksessa jopa hidastaa työn suorittamista. Hillavan käyttämiseen ei tarvita jatkuvaa nettiyhteyttä, vaan se toimii kellarissakin. Aition väelle on selvästi tärkeää, että asiakas tulee autetuksi, mikä ei aina ole itsestään selvää.

Läpinäkyvyys on nyt meillä aivan uudella tasolla

Läpinäkyvyys on nyt meillä aivan uudella tasolla ja siitä haluammekin levittää tietoisuutta. Hillavaan tallentuvat automaattisesti todellinen työhön käytetty aika ja ajokilometrit, mistä hyötyy suoraan myös loppuasiakas. Hillava mahdollistaa sen, että asiakkuus voi olla monikerroksellinen. Esimerkiksi yhdellä kohteella, kuten huoneistolla tai kiinteistöllä, voi olla asiakkaan lisäksi monta niin kutsuttua isäntää, esimerkiksi isännöitsijä, asukas, hallituksen puheenjohtaja tai huoltomies. Tärkeää on, että kaikki asiakkuuteen liittyvät tiedot eivät kuitenkaan lävähdä kaikkien isäntien silmille. Hillavassa haluttuja tietoja voidaan kiinnittää pelkästään asianosaisille. Näet järjestelmästä todellakin vain ne omat työsi jopa huoneistokohtaisesti. Järjestelmässä onnistuu huoltotöiden hallinta kokonaisuudessaan, kuten varaston, työkalujen ja asiakkuuksien hallinta. Meillä kun on yli kymmenen autoa ja kallista kalustoa, niin on tärkeää tietää, missä ne ovat milloinkin liikkeellä.

Vaikea kuvitella, että hommaa olisi voinut tämän paremmin hoitaa

Projektin aikana ei ollut mitään syytä ajella Helsingistä Jyväskylään, sillä Aition työskentelytapa tuntui ihmisläheiseltä muutenkin. Itse saatoin osallistua videopalavereihin tarvittaessa vaikka älypuhelimen kautta, mikä nopeutti projektin etenemistä, ja silti tuntui kuin olisi ollut henkilökohtaisessa tapaamisessa. Vaikea kuvitella, että hommaa olisi voinut tämän paremmin hoitaa – kymppipuolosen annan arvosanaksi!”

"Haimme uutta toiminnanohjausjärjestelmää ja nyt Hillavan® myötä sisäinen ja ulkoinen toimintamme tehostuvat entisestään..."

- Jari Enckell, Hallituksen puheenjohtaja