Ohjelmistokokonaisuus on tehostanut ja sujuvoittanut käytännön työtä merkittävästi

”Aitio on palvellut meitä projektin- ja tehtävienhallintajärjestelmän integraatiossa ja käyttöönotossa. Tilaamme heiltä myös järjestelmän jatkuvan hallintapalvelun. Laajan, erilaisista tuotealustoista koostuvan sovelluskokonaisuuden sujuvassa käyttöönotossa Aition erityisosaaminen ja saamamme konsultaatio on ollut avainasemassa. Integraation tuloksena syntynyt ohjelmistokokonaisuus on tehostanut ja sujuvoittanut käytännön työtä merkittävästi. Suurin hyöty tulee ajan säästönä. Ennen erilaiset työjonot ja kehitysajatukset olivat Excelissä milloin kenenkin koneella. Nyt ne ovat hallinnassa ja aikataulutettuina oikeiden henkilöiden saatavilla yhden järjestelmän kautta.

Järjestelmää käytetään koko liiketoiminnan hyväksi

Järjestelmää käyttää meillä tällä hetkellä parisen sataa henkilöä, mutta käyttäjämäärät ja käyttäjäryhmät kasvavat koko ajan. Ensi vuonna käyttäjämäärä on varmasti jo tuplaantunut. Tähän asti lähinnä IT-osaston käytössä ollutta järjestelmää käytetään jatkossa yhä enemmän koko liiketoiminnan hyväksi.

Aitio on juuri sopivan kokoinen, joustava ja ketterä

Aitio on osoittautunut meille arvokkaaksi ja osaamistaan jatkuvasti kehittäväksi yhteistyökumppaniksi. Olemme saaneet yhteistyön aikana apua jopa omien prosessiemme kehittämiseen. Aitiolla työskentelee yksilöitä, joilla on korkeatasoista osaamista ja selkeä halu kehittyä. Se näkyy meille palvelun joustavuutena ja monipuolisuutena. Saamme heiltä yksilöllisempää palvelua kuin monelta isommalta toimijalta. Meidän kannaltamme Aitio on juuri sopivan kokoinen, joustava ja ketterä. Työt tehdään silloin, kun luvataan ja siten, kuin luvataan. Monen kanssa toimineena voin sanoa, että Aitiolla osaaminen on keskimääräistä korkeammalla tasolla.”

"Aitio on palvellut meitä projektin- ja tehtävienhallintajärjestelmän integraatiossa ja käyttöönotossa. Tilaamme heiltä myös järjestelmän jatkuvan hallintapalvelun. Laajan, erilaisista tuotealustoista koostuvan sovelluskokonaisuuden..."

- Hannu Moijanen, Manager, Applications and Platforms