Aitio ja Liferay yhteistyöhön

Aitio ja Liferay yhteistyöhön

19.3.2021

Voimme iloisina kertoa, että olemme sopineet Liferay Nordic Oyn kanssa yhteistyöstä. Liferay on johtava digitaalisen alustan (DXP) tarjoava teknologiatoimittaja, joka auttaa yrityksiä luomaan digitaalisia kokemuksia verkossa, mobiilissa ja muissa laitteissa. Yhteistyön kulmakivinä yhdistyvät onnistunut projekti ja osaavat tekijät.

Avoimeen lähdekoodiin perustuvalla Liferay DXP:llä yritys voi rakentaa laite- ja kanavariippumattomia digitaalisia ratkaisuja yhdelle räätälöitävälle alustalle luotettavasti ja tietoturvallisesti. Liferayn valmiin alustan avulla voidaan keskittyä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden kehittämiseen, DXP:n tarjotessa jo perusominaisuuksia valmiiksi. B2B-yritykset pystyvät tarjoamaan asiakkailleen modernin digitaalisen kokemuksen Liferayn verkkokaupparatkaisulla. DXP tarjoaa alustan esimerkiksi sähköiselle asioinnille tai intranetille sekä useita työkaluja ja valmistoiminnallisuuksia näiden tukemiseksi.

Aitiolla olemme innoissamme, että yhteistyön myötä voimme nyt tarjota yhteistyössä Liferayn kanssa yhä kattavamman paketin asiakaskohtaisille ratkaisuille, tehokkaasti ja laadukkaasti.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Thomakseen ja keskustellaan lisää.
Thomakselle voi soitella numeroon 050 545 0605 tai lähettää meiliä osoitteeseen thomas.raehalme(a)aitiofinland.com.

 

Digital Experience PlatformLiferayOne Platform. Endless Solutions.

Ylös