Aitio on Koodia Suomesta -jäsen

Aitio on Koodia Suomesta -jäsen

3.6.2021

Olemme marraskuusta 2020 alkaen mukana parantamassa maailmaa koodilla osana Koodia Suomesta -yhteisöä. Koodia Suomesta ry edistää ohjelmistokehityksen arvostusta Suomessa sekä ulkomailla. Jäseneksi pääsevät ne yritykset, joiden ohjelmistokehityspalveluiden kotimaisuusaste on vähintään 80 % valmistusarvosta, ja näin merkillä asiakas voi varmistua siitä, että ohjelmisto tuotetaan Suomessa.

Yhteisössä mukana olo tarjoaa meille yhteistyötilaisuuksia ja koulutusta. “Ohjelmistokehitys on ollut meidän ydinliiketoimintaa yhtiön perustamisesta lähtien, joten on luonnollista liittyä mukaan Koodia Suomesta -porukkaan”, kertoo Aition toimitusjohtaja Thomas Raehalme. Suomessa tehdään maailman parasta koodia. Koodia Suomesta sekä tietysti me Aitiolla haluamme, että asia on näin jatkossakin. “Panostamme Aitiolla paljon siihen, että ohjelmistoala on houkutteleva ja kehittäjämme alan parhaimmistoa”, Raehalme jatkaa.

Aitio – Kumppanisi pilvikehitykseen ja digitalisaatioon! Kehitämme räätälöityjä ratkaisuja juuri teidän organisaation tarpeisiin. Asiakaskohtaiset ohjelmistoratkaisut tuovat ketterän ratkaisun silloin, kun toimialan valmisohjelmistot eivät riitä tai kun tarvitaan uusia erottautumistekijöitä kilpailuun. Lue lisää palveluistamme täältä.

Koodia Suomesta -merkillä tunnistat Suomessa kehitetyt ja valmistetut ohjelmistopalvelut

 

Ylös