Muutoksia Aition Hillava-toiminnoissa

Muutoksia Aition Hillava-toiminnoissa

22.12.2020

Vuosi 2020 on ollut vaiherikas sekä maailmalla että monessakin yrityksessä toimintojen sopeutuessa maailman tilanteeseen. Vuosi on muutoksistaan huolimatta ollut yrityksellemme menestyksekäs ja tulevana vuonna yrityksemme ottaakin uuden askeleen, josta alla lisää.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2007 ja toimintamme keskittyi aluksi asiakaskohtaisten ohjelmistojen toteuttamiseen ja ylläpitämiseen. Vuonna 2015 liiketoimintamme laajentui, kun lähdimme kehittämään Hillava-toiminnanohjausjärjestelmää SaaS-palveluna. Tuosta saakka Aition toiminta on jakautunut kahteen erilaiseen liiketoiminta-alueeseen: räätälöityihin ohjelmistoprojekteihin ja Hillava-tuotteeseen.

Jo jonkin aikaa olemme pohtineet mahdollisuutta jakaa nämä kaksi toimintoa erillisiin yhtiöihin ja voimme iloksemme kertoa, että 1.1.2021 Hillava-liiketoiminta jatkuu uudessa perustettavassa yhtiössä Hillava Oy!

Muutoksen taustalla on kahden liiketoiminta-alueen erilainen toimintamalli ja -rakenne. Jakamalla toiminnan kahteen erilliseen yhtiöön, mahdollistamme molempien liiketoimintojen kehittämisen ja kasvun vielä entistäkin tehokkaammalla tavalla. Molempien yhtiöiden omistuspohja ja avainhenkilöt säilyvät ennallaan. Aitio Finland Oy ja Hillava Oy tekevät jatkossa tiivistä yhteistyötä.

Näistä asetelmista on mahtavaa rauhoittua joulun viettoon ja laittaa uusi vuosi käyntiin. Mukavaa joulua ja menestyksekästä vuotta 2021!

Toivottaen,

Laura, Thomas & koko Aition ja Hillavan tiimit

 

Lisätietoja:

Ville Miettinen
toimitusjohtaja, Hillava Oy (1.6.2021 alkaen)
puh. 050 316 1823
ville.miettinen@hillava.com

Thomas Raehalme
toimitusjohtaja, Aitio Finland Oy
puh. 040 545 0605
thomas.raehalme@aitiofinland.com

 

Ylös