Aleksi

Aleksi, Software Developer

Toimin Aitiolla sovelluskehittäjänä Hillava-projektissa, jossa kehitämme omaa toiminnanohjausjärjestelmää. On todella motivoivaa nähdä kuinka oma järjestelmä kehittyy ja erilaiset asiakkaat saavat siitä todellista hyötyä. Pitkäjänteisessä oman tuotteen kehittämisessä on pakko panostaa laatuun, sillä kukapa haluaisi huonon tuotteen kanssa olla päivittäin tekemisissä. Siksi meillä pyritään jatkuvasti kehittämään omaa ja tiimin osaamista ja toimintatapoja erilaisten kurssien ja itseopiskelun avulla. Olen tykännyt, kun tiimissä kaikki pääsevät kehittämään ja suunnittelemaan monipuolisesti sekä web- että mobiiliversioita. Näin on saanut laajennettua myös omaa osaamista.

Olen kokenut, että Aitiolla panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin ja täällä viihtyy hyvin. Työtehoa koneen ääressä auttavat hyvät työvälineet ja säädettävä työpöytä, jonka ääressä on kiva avata läppäri ja aloittaa työpäivä. Hartiat kiittävät ja aivot pysyvät virkeämpinä. Toimistolla kuuluukin usein surinaa, kun työpöytiä nostetaan seisoma- tai lasketaan istuma-asentoon.

Pääsin uutena työntekijänä nopeasti sisälle Aition mukavaan ja auttavaiseen porukkaan. Pienessä työyhteisössä kaikki tuntevat toisensa ja erilaiset persoonat pääsevät mukavasti esille. Keskittyneen työskentelyn vastapainoksi taukotilan täyttää usein leppoinen jutustelu ja nauru samalla, kun porukka etsii puuttuvia palasia pöydälle levitettyyn palapeliin. Yhdessä tekeminen on osa aitiolaisuutta.

Eikö avoimissa paikoissa ollut sopivaa?

Mikäli uudet ohjelmistosuunnittelijan tehtävät ovat kiikarissa, niin olen kiinnostunut kuulemaan toiveistasi ja kerron myös mielelläni lisää meidän tekemisistä. Nakkaa siis vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@aitiofinland.com niin ollaan yhteyksissä.

Ylös