ETSIMME NYT: Kokenut ohjelmisto­kehittäjä

ETSIMME NYT: Kokenut ohjelmisto­kehittäjä

1.8.2021

 

Aitio Finland Oy on suomalainen tietojärjestelmäratkaisuja toimittava ohjelmistotalo. Teemme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja sujuvasti integraatioiden ja ylläpitopalveluiden kera. Olemme positiivisessa kasvussa ja meitä on nyt 25 henkeä. Asiakkaina meillä on suuria ja ketteryyttä arvostavia yrityksiä, joiden pitkäaikaisena kumppanina toimimme.

Haluatko olla uusien teknologioiden aitiopaikalla? Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Meillä osallistut pitkiin, asiakkaalle räätälöityihin mielenkiintoisiin projekteihin, joissa teemme tiiviisti yhteistyötä suoraan asiakkaan kanssa. Aitiolainen kulttuurimme perustuu avoimuuteen, rentoon meininkiin, asiantuntijuuteen sekä jatkuvaan kehitykseen ja osaamisen jakamiseen. Uskomme ketterään tekemiseen ja matalaan hierarkiaan, joka mahdollistaa nopeita päätöksiä ja vähentää byrokratiaa.

Miksi mukaan Aition porukkaan? 

• Työn tekeminen on joustavaa ja käytössäsi on liukuva työaika sekä etätyömahdollisuus

• Resursoimme viiden työpäivän verran vuodessa työaikaa osaamisen kehittämiseen

• Saat itse vaikuttaa käyttämiisi työkaluihin ja saat tehdä töitä mieleisellä koodieditorilla

• Pääset mukaan yhdessäohjautuvaan tiimiin, jonka hallinnollisena apuna toimii palvelupäällikkö

• Rahapalkan lisäksi saat nauttia aitiolaisten kattavista työsuhde-eduista: lounasetu, liikunta- ja kulttuuri-, hammashoito- ja hierontaetu, pyöräetu sekä pysäköintietu, laaja työterveys, hotellitason aamiaiset ja kuukausittaiset lajikokeilut.

Lue lisää, mitä kehittäjämme Toni, Aleksi ja Sami kertovat työstään Aitiolla. Tutustu myös tekemiimme projekteihin sekä niiden toimintatapoihin asiakastarinoista.

Millaista osaamista toivoisimme sinulla olevan?

• Toivomme sinulla olevan vähintään 3 vuotta kokemusta ohjelmistokehittäjän työstä sekä frontend- että backend-teknologioista.

• Pääteknologiamme ovat Java ja Spring. Myös näiden teknologioiden osaamisesta on meillä hyötyä: Angular, React, TypeScript, C#, paikkatietoteknologiat, Robot Framework, Docker tai Python!

• Kiinnostus pilvipalveluympäristöihin, kuten AWS, Azure tai Google Cloud.

• Intoa ja kiinnostusta kehittää itseäsi ja osaamistasi.

Oletko sinä etsimämme vahvistus tiimiimme? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@aitiofinland.com, sillä käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja palkkaamme heti kun löydämme sopivan henkilön. Voit myös hakea suoraan Developereiden Pikakaistan kautta. Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta voit työskennellä etänä myös muualla Suomessa.  Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mirka Hård, mirka.hard@aitiofinland.com tai p. 050 3263 329.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Ylös