ETSIMME NYT: Ohjelmistokehittäjä

Etsimme Fullstack- ohjelmistokehittäjää vahvistamaan kasvavaa joukkoamme. Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta voit työskennellä etänä myös muualla Suomessa. Sinulle on kertynyt jo muutama vuosi kokemusta ohjelmoinnin parissa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työssäsi pääset mukaan pieneen tiimiin, jossa vallitsee itseohjautuvuus ja tiimityöllä on näkyvä vaikutus. Tiimin hallinnollisena apuna toimii palvelupäällikkö. Osallistut mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin, joissa tehdään tiiviisti yhteistyötä suoraan asiakkaan kanssa. Uskomme ketterään tekemiseen ja matalaan hierarkiaan, joka mahdollistaa nopeita päätöksiä ja vähentää byrokratiaa. Aitiolainen kulttuurimme perustuu avoimuuteen, rentoon meininkiin, jatkuvaan kehitykseen ja oppimiseen, sen jakamiseen sekä asiantuntijuuteen. Tuemme osaamisen kehitystä yksilöllisesti ja vuosittaisilla Labrapäivillä hypätään tutkimaan uutta. Työn tekeminen on joustavaa, käytössämme on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Saat myös kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi kattavat työsuhde-edut käyttöösi.

Millaista osaamista sinulla olisi hyvä olla?

  • Pääteknologiamme ovat Java ja Spring. Aiempi kokemus näistä on eduksi, mutta meille kannattaa hakea myös, jos sinulla on kokemusta seuraavista teknologioista: Angular, React, TypeScript, C#, paikkatietoteknologiat, Robot Framework, Docker tai Python
  • Kiinnostus pilvipalveluympäristöihin on eduksi, kuten AWS, Azure tai Google Cloud
  • Intoa ja kiinnostusta kehittää itseäsi ja osaamistasi

Lue lisää, mitä kehittäjämme Toni, Aleksi ja Sami kertovat työstään Aitiolla. Tutustu myös tekemiimme ELY-keskuksen ja Valmetin projekteihin sekä niiden toimintatapoihin asiakastarinoista.

Oletko se sinä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: rekry@aitiofinland.com. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja valinnat tehdään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mirka Hård, mirka.hard@aitiofinland.com tai p. 050 3263 329.

Aitio Finland Oy on suomalainen tietojärjestelmäratkaisuja toimittava ohjelmistotalo. Teemme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja sujuvasti integraatioiden ja ylläpitopalveluiden kera. Olemme positiivisessa kasvussa ja meitä on nyt 25 henkeä. Työskentelemme yhdessä saman katon alla Jyväskylässä, mukavissa Innova 2:n tiloissa. Asiakkaina meillä on suuria ja ketteryyttä arvostavia yrityksiä, joiden pitkäaikaisena kumppanina toimimme. Hae meille!

Eikö avoimissa paikoissa ollut sopivaa?

Mikäli uudet ohjelmistosuunnittelijan tehtävät ovat kiikarissa, niin olen kiinnostunut kuulemaan toiveistasi ja kerron myös mielelläni lisää meidän tekemisistä. Nakkaa siis vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@aitiofinland.com niin ollaan yhteyksissä.

Ylös