ETSIMME NYT: Ohjelmistokehittäjä

ETSIMME NYT: Ohjelmistokehittäjä

24.5.2021

 

Etsimme Fullstack- ohjelmistokehittäjää vahvistamaan kasvavaa joukkoamme. Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta voit työskennellä etänä myös muualla Suomessa. Sinulle on kertynyt jo muutama vuosi kokemusta ohjelmoinnin parissa. Oletko etsimämme osaaja?

Mitä tarjoamme sinulle?

Työssäsi pääset mukaan pieneen tiimiin, jossa vallitsee itseohjautuvuus ja tiimityöllä on näkyvä vaikutus. Tiimin hallinnollisena apuna toimii palvelupäällikkö. Osallistut mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin, joissa tehdään tiiviisti yhteistyötä suoraan asiakkaan kanssa. Uskomme ketterään tekemiseen ja matalaan hierarkiaan, joka mahdollistaa nopeita päätöksiä ja vähentää byrokratiaa.

Aitiolainen kulttuurimme perustuu avoimuuteen, rentoon meininkiin, jatkuvaan kehitykseen ja oppimiseen, sen jakamiseen sekä asiantuntijuuteen. Tuemme osaamisen kehitystä yksilöllisesti kuten Pluralsightin ja lähiopetuskurssien muodossa, Tekniikkatorstaissa sekä vuosittaisilla Labrapäivillä, jossa hypätään tutkimaan uutta. Saat käyttää osaamisen kehittämiseen työaikaasi viiden työpäivän verran vuodessa. Työn tekeminen on joustavaa, ja käytössämme on liukuva työaika sekä etätyömahdollisuus. Saat luonnollisesti itse vaikuttaa käyttämiisi työkaluihin ja voit tehdä töitä mieleisellä koodieditorilla. Saat myös kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi kattavat työsuhde-edut käyttöösi. Näitä ovat muun muassa lounasetu, liikunta- ja kulttuuri-, hammashoito- ja hierontaetu, laaja työterveys, säännölliset yhteiset aamiaiset ja kuukausittaiset lajikokeilut.

Millaista osaamista sinulla olisi hyvä olla?

• Pääteknologiamme ovat Java ja Spring. Aiempi kokemus näistä on eduksi, mutta meille kannattaa hakea myös, jos sinulla on kokemusta seuraavista teknologioista: Angular, React, TypeScript, C#, paikkatietoteknologiat, Robot Framework, Docker tai Python

• Kiinnostus pilvipalveluympäristöihin on eduksi, kuten AWS, Azure tai Google Cloud

• Intoa ja kiinnostusta kehittää itseäsi ja osaamistasi

Lue lisää, mitä kehittäjämme Toni, Aleksi ja Sami kertovat työstään Aitiolla. Tutustu myös tekemiimme ELY-keskuksen ja Valmetin projekteihin sekä niiden toimintatapoihin asiakastarinoista.

Oletko se sinä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@aitiofinland.com, sillä käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja palkkaamme heti kun löydämme sopivan henkilön. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mirka Hård, mirka.hard@aitiofinland.com tai p. 050 3263 329.

Aitio Finland Oy on suomalainen tietojärjestelmäratkaisuja toimittava ohjelmistotalo. Teemme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja sujuvasti integraatioiden ja ylläpitopalveluiden kera. Olemme positiivisessa kasvussa ja meitä on nyt 25 henkeä. Työskentelemme yhdessä saman katon alla Jyväskylässä, mukavissa Innova 2:n tiloissa. Asiakkaina meillä on suuria ja ketteryyttä arvostavia yrityksiä, joiden pitkäaikaisena kumppanina toimimme. Hae meille!

Eikö avoimissa paikoissa ollut sopivaa?

Mikäli uudet ohjelmistosuunnittelijan tehtävät ovat kiikarissa, niin olen kiinnostunut kuulemaan toiveistasi ja kerron myös mielelläni lisää meidän tekemisistä. Nakkaa siis vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@aitiofinland.com niin ollaan yhteyksissä.

Ylös