ETSIMME NYT: Software Developer Trainee

ETSIMME NYT: Software Developer Trainee

10.6.2022

Työn sijainti: Jyväskylä

Haussa harkkapaikka ohjelmistokehitystehtävissä? Meiltä löytyisi ainakin yksi, ehkä useampikin!

Etsimme Aitiolle software developer traineeta. Roolissa pääset käärimään hihat ja upottamaan kädet koodisaveen ihan oikeiden asiakasprojektien parissa. Osaamisesi karttuu töitä tekemällä ja kannustavan työyhteisön tukemana kuin huomaamatta!

Mitä meillä tehdään?

Tiimimme toteuttavat asiakaskohtaisia ohjelmistoja, joita ei kaupan hyllyltä saa. Helpotamme asiakkaidemme arkea tuottamalla helppokäyttöisiä ja heidän tarpeitaan vastaavia laadukkaita ohjelmistoja.

Millaista meillä on?

Hierarkiamme on matala ja päätöksenteko ketterää. Uutena tekijänä pääset mukaan pieneen 2-4 hengen tiimiin, jossa sisäinen yhteistyö toimii. Palvelupäällikkö huolehtii hallinnollisista tehtävistä, joten koodarit saavat keskittyä omaan leipälajiinsa eli koodaamiseen. Pääteknologiamme ovat Java ja Spring. Käytössämme ovat myös mm. Angular, paikkatietoteknologiat ja Docker. Pilvipalveluympäristöistä AWS on tänä päivänä luontainen osa arkeamme.

Tuemme vahvasti jatkuvaa kehitystä ja oppimista. Vaalimme sisäistä kulttuuriamme ja panostamme yhteisöllisyyteen. Saat tueksesi osaavat ja motivoituneet tiimikaverit, joiden avulla pääset nopeasti vauhtiin. Työn tekeminen on joustavaa: käytössäsi on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Tarjoamme käyttöösi myös asianmukaiset työvälineet ja teknologiat.

Mitä toivomme sinulta?

Aiempi kokemus ohjelmistokehitystehtävistä tai -projekteista on eduksi mutta ei aivan välttämätöntä. Meillä käytössä olevien teknologioiden tuntemusta emme edellytä – niihin pääset perehtymään tarkemmin harjoitteluaikana. Kiinnostus mobiilisovelluksia tai pilvipalveluympäristöjä kohtaan on plussaa. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu oppia!

Harjoittelijoiden kokemuksia

“Heti ensimmäisistä päivistä lähtien oli selvää, että harjoittelijan ottamiseen oltiin valmistauduttu ja oppimista haluttiin tukea. Aloitus tuntui ketterältä ja pienkehityksen pariin päästiin jo ensimmäisellä viikolla. Harjoittelua varten suunniteltu opintopolku vei osaamista jatkuvasti eteenpäin siirtymällä pikkuhiljaa pienemmistä osioista suurempiin kokonaisuuksiin tarjoten samalla uutta opittavaa läpi harjoittelun. Tuotekehityksen parissa työskenteleminen antoi mielenkiintoista kokemusta ohjelmistokehityksestä kokonaisuutena, toimien osana tiimiä. Harjoitteluni jälkeen pääsin myös jatkamaan Aitiolla vakituisesti ohjelmistokehittäjän roolissa.”

– Mikko Martikainen –

“Jos haluat haastaa itsesi ja osaamisesi Javan, AWS:n ja muiden teknologioiden parissa, tämä trainee-paikka on sinulle! Alussa tietysti jännitti, kun kaikki oli uutta ja kummallista. Työkaverit ovat hyviä tyyppejä ja minut otettiin todella hyvin mukaan porukkaan. Harkka-aikana otin suuren osaamisloikan käytetyistä pääteknologioista, joita olin käyttänyt aiemmin vain vähän koulussa. Harjoittelun aikana olen myös oppinut, miten ohjelmointi sujuu oikeasti työelämässä. Aitiolla on hyvä ja osaava tiimi, joiden taitoja voi vain ihailla. Hyvin menneen harjoittelun jälkeen toimin tänä päivänä Aition vakituisena työntekijänä.”

– Samuli Rukkila –

“Teimme koulun kautta projektityötä Aitiolle ja innostuin sitä kautta hakemaan myös harjoitteluun. Projektityön kautta tuli fiilis, että täällä on mukavanoloinen porukka ja teknologiat vaikutti mielenkiintoiselle. Harjoittelujaksolla jokaiselle päivälle riitti uutta opittavaa, niin käytännöissä kuin teknologioissa. Myös tänä päivänä kehittyminen jatkuu ja tekeminen siinä samalla. Aitiolla on mahtavan hyvä porukka ja täällä pääsee mukavasti jokainen vaikuttamaan omaan tekemiseen.”

– Pasi Koskimies –

Katso myös näiden linkkien takaa, mitä kehittäjämme Toni ja Aleksi kertovat meillä työskentelystä.

Käytännön kuviot, lisätiedot ja hakeminen

Toivomme sinun pystyvän aloittamaan elo-syyskuussa. Tarkemmasta ajankohdasta ja harjoittelun kestosta sovitaan erikseen. Viihtyisät toimitilamme ja tuleva työpisteesi sijaitsevat Jyväskylän Lutakossa. Harjoittelun ajalta maksetaan palkkaa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä palvelupäällikkö Mirka Hårdilta (mirka.hard@aitiofinland.com, p. 050 3263 329). Jos homma on selvä, hae heti klikkaamalla alla olevaa linkkiä! Haku on näillä näkymin auki 7.8. asti, mutta haastattelemme sopivanoloisia henkilöitä mahdollisesti jo hakuajan kuluessa.

Hae heti >>

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Ylös