HAEMME NYT: Sales Manager

Haemme nyt joukkoomme kokenutta b2b-myyjää vauhdittamaan Hillava-tuotteen kaupallista pöhinää ja tuomaan taloon lisää mielenkiintoisia asiakastarinoita.

Tehtävään tarvitaan jo kaupanteon jalon taidon hallitseva, rohkea ja aktiivinen myynnin ammattilainen, joka tarttuu rivakasti sekä luuriin että toimeen.

Saat kalenterisi täyttymään omalla aktiivisella otteellasi ja vastaat itsenäisesti potentiaalisten asiakkuuksien luotsaamisesta läpi ostoprosessin eri vaiheiden aina ensikontaktoinnista sopimukseen asti. Nautit erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta ja sujahdat nopeasti ymmärtämään asiakkaan arkea erilaisilla toimialoilla. Osaat puhua asiakkaan kieltä ja näet liiketoiminnallisia hyötyjä siellä, missä toiset näkevät vain tietojärjestelmän ominaisuuksia. Olet asiakkaalle helposti lähestyttävä, lupaukset pitävä ja välitön tyyppi. Kahvikuppisi ei läiky esiintymistilanteissakaan.

Tarjoamme sinulle paljon lämmintä kontaktoitavaa, jonka avulla pääset nopeasti vauhtiin. Saat monipuolisen ja vaihtelevan toimenkuvan lisäksi palkitsevan palkkamallin sekä modernit ohjelmistopalvelut myyntireppuusi. Lisäksi tarjoamme tueksesi osaavan ja motivoituneen tiimin sekä asianmukaiset työkalut. Pienessä porukassa pääset vaikuttamaan asioihin ja kehittämään menetelmiä oman mielenkiintosi ja innostuksesi mukaan. Aiempi kokemus ja ymmärrys tietojärjestelmistä ja niiden myynnistä on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Oletko se sinä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 19.2.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@aitiofinland.com. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella myyntijohtaja Mari Niemelältä, puh. 050 567 5491/ mari.niemela@aitiofinland.com.

Aitio Finland Oy on jyväskyläläinen tietojärjestelmäratkaisuja toimittava ohjelmistotalo. Teemme erikoisohjelmistoratkaisuja sujuvasti integraatioiden ja ylläpitopalveluiden kera sekä kehitämme ja toimitamme modernia Hillava-toiminnanohjausjärjestelmää palveluna. Olemme positiivisessa kasvussa ja meitä on nyt 20 henkeä. Työskentelemme yhdessä saman katon alla Jyväskylässä, mukavissa Innova 2:n tiloissa. Haeppa meille!

Eikö avoimissa paikoissa ollut sopivaa?

Mikäli uudet ohjelmistosuunnittelijan tehtävät ovat kiikarissa, niin olen kiinnostunut kuulemaan toiveistasi ja kerron myös mielelläni lisää meidän tekemisistä. Nakkaa siis vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@aitiofinland.com niin ollaan yhteyksissä.

Ylös