HAEMME NYT: Senior Fullstack Developer

Etsimme kokenutta Fullstack-kehittäjää kiinnostaviin ohjelmistoprojekteihin vahvistamaan porukkaamme. Työntekopaikka voi sijaita Jyväskylässä tai Helsingissä. 

Tiimimme toteuttavat asiakaskohtaisia ohjelmistoja, joita ei kaupan hyllyltä saa. Asiakkaina meillä on suuria ja ketteryyttä arvostavia yrityksiä, joiden pitkäaikaisena kumppanina toimimme. Projekteissa työskennellään mm. paikkatiedon ja pilvipalveluiden parissa.

Mitä etsimme?
Etsimme tiimipelaajaa, jolla on syvää osaamista useista moderneista teknologioista. Toivomme sinulla olevan vähintään 3 vuotta kokemusta ohjelmistokehittäjän työstä sekä frontend- että backend-teknologioista. Pääteknologiamme backendissä ovat Java ja Spring. Frontendissa taas käytämme pääosin Typescriptiä ja Angularia. Infran hallintaan käytämme Dockeria, Ansiblea sekä pilviympäristökohtaisia kuvaustyökaluja. Infran pitäisikin meidän mielestä olla kuvattavissa koodilla! Lisäksi kiinnostus mobiilisovelluksia tai pilvipalveluympäristöjä kohtaan on eduksi, sillä mm. AWS ja Azure ovat tänä päivänä luontainen osa arkeamme.

Mitä tarjoamme?
Pääset rooliin ja työyhteisöön, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Hierarkiamme on matala ja päätöksenteko ketterää. Uutena tekijänä pääset haastamaan itsesi 2-4 hengen tiimissä, jossa vallitsee itseohjautuvuus ja sisäinen yhteistyö toimii! Tiimin jäsenet juttelevat suoraan asiakkaan kanssa uusista vaatimuksista ja tarpeista.

Tuemme jatkuvaa kehitystä ja panostamme sisäiseen kulttuuriin – aitiolainen lajikokeilu innostaa kerran kuussa ja vuosittaisilla Labrapäivillä hypätään tutkimaan uutta. Työn tekeminen on joustavaa, käytössämme on liukuva työaika ja etätyö on osa arkeamme. Saat tueksesi osaavat ja reilut tiimikaverit, joiden avulla pääset nopeasti vauhtiin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi asianmukaiset työvälineet ja kattavat työsuhde-edut käyttöösi, joista esimerkkinä hieronta, liikunta- ja kulttuurisaldo, laajennettu työterveys ja hammaslääkärietu.

Aitiolaisia yhdistää kiinnostus uusiin teknologioihin ja syvempi tutustuminen jo käytössä oleviin, sekä halu jakaa osaamistaan muillekin. Meillä onkin usein teknologiabriiffauksia ja olen itsekin pitänyt muutaman. Aitio tukee uuden oppimista koulutuseduilla ja tiimissä saamme itse valita työkalumme ja teknologiamme.
Sami Kallio, Senior Software Developer

Katso näiden linkkien takaa, mitä Toni ja Aleksi puolestaan kertovat työstään Aitiolla. Tutustu myös asiakasprojekteihin lisää tästä.

Oletko se sinä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 21.9.2020 mennessä osoitteeseen: rekry@aitiofinland.com. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Aloitus sopimuksen mukaan. Työtehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Lisätietoja voit kysyä palvelupäällikkö Mirka Hårdilta, mirka.hard@aitiofinland.com tai p. 050 3263 329.

Aitio Finland Oy on suomalainen tietojärjestelmäratkaisuja toimittava ohjelmistotalo. Teemme ohjelmistoratkaisuja sujuvasti integraatioiden ja ylläpitopalveluiden kera sekä kehitämme ja toimitamme modernia Hillava®- toiminnanohjausjärjestelmää palveluna. Olemme positiivisessa kasvussa ja meitä on nyt 25 henkeä. Työskentelemme yhdessä saman katon alla Jyväskylässä, mukavissa Innova 2:n tiloissa. Hae meille!

Eikö avoimissa paikoissa ollut sopivaa?

Mikäli uudet ohjelmistosuunnittelijan tehtävät ovat kiikarissa, niin olen kiinnostunut kuulemaan toiveistasi ja kerron myös mielelläni lisää meidän tekemisistä. Nakkaa siis vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@aitiofinland.com niin ollaan yhteyksissä.

Ylös