HAEMME NYT: Senior Software Developer

Haemme nyt Aition projektitiimiin kokenutta ohjelmistokehittäjää vahvistamaan kasvavaa joukkoamme. Työntekopaikka voi sijaita Jyväskylässä tai Helsingissä.

Tiimimme toteuttavat asiakaskohtaisia ohjelmistoja, joita ei kaupan hyllyltä saa. Helpotamme asiakkaidemme arkea tuottamalla helppokäyttöisiä ja heidän toiveita vastaavia laadukkaita ohjelmistoja. Asiakkaina meillä on suuria ja ketteryyttä arvostavia yrityksiä, joiden pitkäaikaisena kumppanina toimimme. Projekteissa työskennellään mm. paikkatiedon ja pilvipalveluiden parissa.

Mitä etsimme?

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on syvää osaamista useista moderneista teknologioista. Toivomme sinulla olevan vähintään 3-4 vuotta kokemusta ohjelmistokehittäjän työstä sekä frontend- että backend-teknologioista. Pääteknologiamme backendissä ovat Java ja Spring. Frontendissa taas käytämme pääosin Typescriptiä ja Angularia. Infran hallinnassa käytämme Dockeria, Ansiblea sekä pilviympäristökohtaisia kuvaustyökaluja. Infran pitäisikin meidän mielestä olla kuvattavissa koodilla! Lisäksi kiinnostus mobiilisovelluksia tai pilvipalveluympäristöjä kohtaan on eduksi, sillä mm. AWS ja Azure ovat tänä päivänä luontainen osa arkeamme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset rooliin ja työyhteisöön, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Hierarkiamme on matala ja päätösten teko ketterää. Uutena tekijänä pääset mukaan pieneen 2-4 hengen tiimiin, jossa vallitsee itseohjautuvuus ja sisäinen yhteistyö toimii! Tiimin jäsenet juttelevat suoraan asiakkaan kanssa uusista vaatimuksista ja tarpeista.

Tuemme vahvasti jatkuvaa kehitystä ja oppimista sekä panostamme sisäiseen kulttuuriin – aitiolainen lajikokeilu innostaa kerran kuussa ja vuosittaisilla Labrapäivillä hypätään tutkimaan uutta. Työn tekeminen on joustavaa, käytössämme on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Saat tueksesi osaavat ja motivoituneet tiimikaverit, joiden avulla pääset nopeasti vauhtiin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi asianmukaiset työvälineet ja kattavat työsuhde-edut käyttöösi, joista esimerkkinä hieronta, liikunta- ja kulttuurisaldo, laajennettu työterveys ja hammaslääkärietu.

Kehittäjien kokemuksia 

“Työtehtävät ovat koko ajan olleet vaihtelevia ja haastavia jonka takia toimistolle on mukava tulla vuodesta toiseen. Oman toimenkuvaan saa vaikuttaa paljon itse. Pääsen edelleen koodaamaan vaikka nimikkeeltäni olenkin arkkitehti. Myös koulutuksissa ja kehittäjätapahtumissa käymiseen saa Aition puolelta tukea jotta osaaminen pysyy ajantasalla vaikka teknologiat muuttuvatkin tällä alalla vauhdilla.”
Toni Paloniemi

“Aitiolaisia yhdistää kiinnostus uusiin teknologioihin ja syvempi tutustuminen jo käytössä oleviin, sekä halu jakaa osaamistaan muillekin. Meillä onkin usein teknologiabriiffauksia ja olen itsekin pitänyt muutaman. Aitio tukee uuden oppimista koulutuseduilla ja tiimissä saamme itse valita työkalumme ja teknologiamme.”
Sami Kallio

Katso myös näiden linkkien takaa, mitä työntekijämme Toni, Aleksi ja Sami kertovat meillä työskentelystä.

Oletko se sinä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 3.8.2020 mennessä osoitteeseen: rekry@aitiofinland.com. Haastattelut järjestetään heti lomien jälkeen, elokuun alussa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työtehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Thomas Raehalme, thomas.raehalme@aitiofinland.com tai p. 040 545 0605.

Aitio Finland Oy on jyväskyläläinen tietojärjestelmäratkaisuja toimittava ohjelmistotalo. Teemme ohjelmistoratkaisuja sujuvasti integraatioiden ja ylläpitopalveluiden kera sekä kehitämme ja toimitamme modernia Hillava®- toiminnanohjausjärjestelmää palveluna. Olemme positiivisessa kasvussa ja meitä on nyt 20 henkeä. Työskentelemme yhdessä saman katon alla Jyväskylässä, mukavissa Innova 2:n tiloissa. Hae meille!

Eikö avoimissa paikoissa ollut sopivaa?

Mikäli uudet ohjelmistosuunnittelijan tehtävät ovat kiikarissa, niin olen kiinnostunut kuulemaan toiveistasi ja kerron myös mielelläni lisää meidän tekemisistä. Nakkaa siis vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@aitiofinland.com niin ollaan yhteyksissä.

Ylös