HAEMME NYT: Service Manager, Service & Project Business

Palvelu- ja projektinhallinnan ammattilainen, katse tähän suuntaan! Haemme nyt joukkoomme palvelupäällikköä opintovapaan sijaiseksi vastaamaan projektien ja jatkuvien palveluiden hallinnasta ja seurannasta sekä tukemaan osaavien kehitystiimien asiantuntijoita.

Palvelupäällikkönä olet vastuuhenkilö sinulle nimettyjen asiakkuuksien suuntaan huolehtien, että palvelut pyörivät ja projektit etenevät sovitulla aikataululla, sisällöllä ja budjetilla.

Työpäiviisi kuuluu:

  • palveluiden ja projektien laadun varmistus sekä määrittelyiden tarkennus yhteistyössä asiakkaan ja kehitystiimien kanssa
  • töiden priorisointi, aikataulutus ja resursointi
  • projektien budjetin ja edistymisen seuranta, raportointi sekä laskutus
  • palveluihin ja projekteihin liittyvien palavereiden organisointi sekä viestintä niin omalle porukalle kuin asiakkaillekin

Palvelu- ja projektinhallinnan lisäksi toimit itseohjautuvien kehitystiimien asiantuntijoiden tukena ja henkilöesimiehenä sekä kehität tiimien toimintaa. Tehtävänkuvaa voidaan myös muokata oman osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet esimieskokemuksella varustettu palvelu- ja projektinhallinnan ammattilainen, jolla pysyy useampikin lanka käsissä yhtäaikaa ilman solmuja. Omaat järjestelmällisen ja vastuuntuntoisen työotteen, etkä jää sanattomaksi kiperässäkään tilanteessa. Arvostamme aiempaa kokemusta käytettävyydestä ja käyttöliittymäsuunnittelusta sekä ketteristä menetelmistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset pureutumaan palvelu- ja projektikokonaisuuksien ytimeen. Tueksesi saat osaavan ja motivoituneen kehitystiimin sekä nykyaikaiset työkalut ja kattavan perehdytyksen. Kompaktin kokoisessa porukassa pääset vaikuttamaan asioihin ja kehittämään menetelmiä oman mielenkiintosi ja innostuksesi mukaan. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Panostamme sisäiseen kulttuuriin ja oppimiseen – aitiolainen lajikokeilu innostaa kerran kuussa kokeilemaan uutta ja vuosittaisilla Labrapäivillä rohkaistutaan tutkimaan pintaa syvemmältä.

Työsuhde on määräaikainen 31.5.2020 saakka. Määräajan jälkeen jatko on mahdollinen, liiketoimintamme ollessa hyvässä kasvussa. Toivottu aloitus on sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Oletko se sinä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 2.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@aitiofinland.com. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Heidi Pirkkalainen sähköpostitse heidi.pirkkalainen@aitiofinland.com 26.8.2019 saakka ja ajalla 27.8. – 2.9.2019 toimitusjohtaja Thomas Raehalme, thomas.raehalme@aitiofinland.com.

Aitio Finland Oy on jyväskyläläinen tietojärjestelmäratkaisuja toimittava ohjelmistotalo. Teemme vaativammatkin ohjelmistoratkaisut sujuvasti integraatioiden ja ylläpitopalveluiden kera sekä kehitämme ja toimitamme modernia Hillava-toiminnanohjausjärjestelmää palveluna. Olemme positiivisessa kasvussa ja meitä on nyt 20 henkeä. Työskentelemme yhdessä saman katon alla Jyväskylässä, mukavissa Innova 2:n tiloissa. Haeppa meille!

Eikö avoimissa paikoissa ollut sopivaa?

Mikäli uudet ohjelmistosuunnittelijan tehtävät ovat kiikarissa, niin olen kiinnostunut kuulemaan toiveistasi ja kerron myös mielelläni lisää meidän tekemisistä. Nakkaa siis vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@aitiofinland.com niin ollaan yhteyksissä.

Ylös