HAEMME NYT: Software Architect, koodaava arkkitehti

Haemme nyt Aition projektitiimiin koodaavaa ohjelmistoarkkitehtiä työskentelemään kiinnostavien projektien parissa ja vahvistamaan mahtavaa asiantuntijajoukkoamme. Työntekopaikkasi voi sijaita Jyväskylässä tai Helsingissä. 

Koodaavana arkkitehtinä toimit teknisenä asiantuntijana ohjelmistokehityksen ja asiakasprojektien keskiössä. Toimit osana ketterää itseohjautuvaa tiimiä, aktiivisesti suunnitellen, valmistellen ja koodaten asiakaskohtaisia ratkaisuja. Osana arkkitehdin tehtävää toimit myös teknisenä myynnin tukena, sisältäen ratkaisujen hahmottelu- ja esittelytyöstöä asiakkaille. Tykkäät ratkaista teknisiä ongelmia ja esiintyminen on sinulle tuttua. Tukenasi tehtävässä toimii motivoituneiden tiimien asiantuntijoiden lisäksi palvelupäällikkö ja myyntipäällikkö, joiden avulla pääset nopeasti vauhtiin.

Annetaan arkkitehtimme Tonin kertoa itse lisää roolistaan:

Olen viihtynyt Aitiolla jo yli 10 vuotta ja toimin tällä hetkellä sovellusarkkitehdin roolissa. Työtehtävät ovat koko ajan olleet vaihtelevia ja haastavia jonka takia toimistolle on mukava tulla vuodesta toiseen. Oman toimenkuvaan saa vaikuttaa paljon itse. Pääsen edelleen koodaamaan vaikka nimikkeeltäni olenkin arkkitehti. Myös koulutuksissa ja kehittäjätapahtumissa käymiseen saa Aition puolelta tukea jotta osaaminen pysyy ajantasalla vaikka teknologiat muuttuvatkin tällä alalla vauhdilla.

Toimin itse Aition projektiliiketoiminnan puolella jossa teemme asiakkaille juuri heidän tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja. Asiakkaamme luottavat meihin ja antavat meille paljon vastuuta lopullisen ratkaisun suunnittelussa. Minä sekä muut kehittäjämme pääsevät suoraan asiakkaan kanssa suunnittelemaan valmista ratkaisua. Hyvin toimivat asiakassuhteet ovat olleet minulle tärkeitä ja Aition urani aikana olen niihin vahvasti pyrkinyt vaikuttamaan. Lopputuloksena on projektien vähäinen byrokratia ja kyky mukautua asiakkaiden tarpeisiin nopeasti. Tämä on myös mahdollistanut sen että voin pitää projekteissa teknologiat ajantasaisena. Oma ja muiden kehittäjien työpäivä sujuu siksi mukavammin ja tietotaidot pysyvät relevantteina tulevaisuudessakin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulla on useamman vuoden työkokemus tietojärjestelmien arkkitehtisuunnittelusta sisältäen sekä sovelluskokonaisuuksien että osatoteutusten suunnittelua. Arvostamme aiempaa suunnittelukokemusta integraatioista, käyttäjätunnistuksesta, mobiilisovelluksista ja paikkatietoaiheista sekä teknologiavalinnoista että tuntemusta pilvipalveluteknologioista (mm. AWS ja Azure), tietoturvaa unohtamatta. Tärkeintä kuitenkin on innostunut asenne ja uteliaisuus alan tekemiseen. Pääteknologiamme backendissä ovat Java ja Spring. Frontendissa taas käytämme pääosin Typescriptiä ja Angularia. Infran hallinnassa käytämme Dockeria, Terraformia, Ansiblea sekä pilviympäristökohtaisia kuvaustyökaluja. Infran pitäisikin meidän mielestä olla kuvattavissa koodilla!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Hierarkiamme on matala ja päätöksenteko ketterää. Tuemme vahvasti jatkuvaa kehitystä sekä panostamme sisäiseen kulttuuriin – aitiolainen lajikokeilu innostaa kerran kuussa ja vuosittaisilla Labrapäivillä hypätään tutkimaan uutta. Työn tekeminen on joustavaa, käytössämme on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi asianmukaiset työvälineet ja kattavat työsuhde-edut käyttöösi, joista esimerkkinä hieronta, liikunta- ja kulttuurisaldo, laajennettu työterveys ja hammaslääkärietu. Asiakkaina meillä on suuria ja ketteryyttä arvostavia organisaatioita, joiden avainkumppanina toimimme. Tutustu projekteihimme lisää tästä. 

Oletko se sinä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 14.9.2020 mennessä osoitteeseen: rekry@aitiofinland.com. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Aloitus sopimuksen mukaan. Työtehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Lisätietoja voit kysyä palvelupäällikkö Mirka Hårdilta, mirka.hard@aitiofinland.com tai p. 050 3263 329.

Aitio Finland Oy on suomalainen tietojärjestelmäratkaisuja toimittava ohjelmistotalo. Teemme ohjelmistoratkaisuja sujuvasti integraatioiden ja ylläpitopalveluiden kera sekä kehitämme ja toimitamme modernia Hillava®- toiminnanohjausjärjestelmää palveluna. Olemme positiivisessa kasvussa ja meitä on nyt 25 henkeä. Työskentelemme yhdessä saman katon alla Jyväskylässä, mukavissa Innova 2:n tiloissa. Hae meille!

Eikö avoimissa paikoissa ollut sopivaa?

Mikäli uudet ohjelmistosuunnittelijan tehtävät ovat kiikarissa, niin olen kiinnostunut kuulemaan toiveistasi ja kerron myös mielelläni lisää meidän tekemisistä. Nakkaa siis vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@aitiofinland.com niin ollaan yhteyksissä.

Ylös