HAEMME NYT: SW Architect

Haemme nyt Aition projektitiimiin koodaavaa ohjelmistoarkkitehtiä.

Toivomme sinulta useamman vuoden työkokemusta tietojärjestelmien arkkitehtuurisuunnittelusta sisältäen sekä sovelluskokonaisuuksien että osatoteutuksien suunnittelua. Kokonaisuuksien hallinta on tärkeää ja lisäksi arvostamme yksityiskohtaista suunnittelukokemusta mm. autentikointi-, integraatio-, käytettävyys-, rajapinta-, viestinvälitys- ja paikkatietoaiheista sekä uudelleenkäytettävyydestä, teknologiavalinnoista, serverless-palveluista ja tietenkin myös tietoturvasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää projektien teknisten toteutusten vetovastuun kantamista siten, että itseohjautuvan tiimin ohjelmistosuunnittelijoille jää myös suunnittelutilaa toteutuksiin. Tukenasi tässä tehtävässä toimii tiimin palvelupäällikkö. Lisäksi odotamme hands-on osallistumista ohjelmistosuunnitteluun ja koodaamiseen.

Myös teknisenä myynnin tukena toimiminen on olennainen osa arkkitehdin tehtävää. Tällöin osallistut teknisenä asiantuntijana uusasiakashankintaan, sisältäen sujuvaa ratkaisujen hahmottelu- ja esittelykykyä asiakkaille. Tehtävä sisältää satunnaisesti matkustamista.

Meillä pääset vaikuttamaan oman työnkuvasi sisältöön, oppimaan uutta sekä jakamaan ajatuksia mukavan ja osaavan tiimin kanssa.

Projektitiimimme toteuttaa asiakaskohtaisia erikoisohjelmistoja, joita ei kaupan hyllyltä valmiina saa. Uutena tekijänä pääset mukaan projektiin, jossa kehitettävät uudet ominaisuudet perustuvat mm. paikkatiedon vahvaan hyödyntämiseen ja moderneihin teknologioihin.

Projektitiimimme on hyvin itseohjautuva. Työkalut ja teknologiat ovat tiimin valittavissa. Organisaatiomme on matala ja päätösten teko nopeaa!

Asiakkaina meillä on suuria ja ketteryyttä arvostavia organisaatioita, joiden avainkumppanina toimimme. Tulevaisuus näyttää positiiviselta!

Tiimin jäsenet juttelevat suoraan sovellusten käyttäjien kanssa uusista vaatimuksista ja tarpeista. Helpotamme asiakkaidemme arkea tuottamalla helppokäyttöisiä ja asiakkaiden toiveita vastaavia laadukkaita ohjelmistoja!

Siinäpä tiivistelmä tiimistä ja tilanteesta, johon toivomme löytävämme uuden tekijän. Tsekkaa myös näiden linkkien takaa, mitä mieltä työntekijämme ToniAleksi ja Mari ovat meidän meiningistä.

Pääteknologiamme ovat Java ja Spring. Muita käytössämme olevia teknologioita ovat mm. HTML5, Angular, Bootstrap, TypeScript, REST, Hibernate, paikkatietoteknologiat, Python, JRebel, JUnit ja Git. Myös Amazon AWS -palvelut ovat osana meidän arkea ja projekteja. Suosituin IDE meillä on nyt IntelliJ, muitakin saat käyttää.

Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja palkkoja myös tarkistetaan jatkuvana prosessina. Lisäksi työsuhde-etumme ovat monipuoliset, ja niitäkin kehitämme edelleen työntekijöiden toiveita kuunnellen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja valinnat tehdään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Ilmianna itsesi ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: rekry@aitiofinland.com. Lisätietoja voit kysyä palvelupäällikkö Heidi Pirkkalaiselta, heidi.pirkkalainen@aitiofinland.com, p. 050 409 5695.

Kevyen rekrytointiprosessimme aikana pääset halutessasi myös kuulostelemaan suoraan tiimiltä meidän tekemisistä ja meiningistä, luottamuksellisesti.

Meillä on asiakkuudet tosiaan hyvällä mallilla ja näistä asiakastarinoista pääsee suoraan näkemään sen mitä asiakkaamme meistä ja meidän toimintatavoista ajattelevat: Asiakastarina 1 ja Asiakastarina 2.

Aitio Finland Oy on jyväskyläläinen tietojärjestelmäratkaisuja toimittava ohjelmistotalo. Teemme erikoisohjelmistoratkaisuja sujuvasti integraatioiden ja ylläpitopalveluiden kera sekä kehitämme ja toimitamme modernia Hillava-toiminnanohjausjärjestelmää palveluna. Olemme positiivisessa kasvussa ja meitä on nyt 20 henkeä. Työskentelemme yhdessä saman katon alla Jyväskylässä, mukavissa Innova 2:n tiloissa. Haeppa meille!

Eikö avoimissa paikoissa ollut sopivaa?

Mikäli uudet ohjelmistosuunnittelijan tehtävät ovat kiikarissa, niin olen kiinnostunut kuulemaan toiveistasi ja kerron myös mielelläni lisää meidän tekemisistä. Nakkaa siis vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@aitiofinland.com niin ollaan yhteyksissä.

Ylös