Mari

Mari, Service Manager

Me tehdään tästä huippua. Kaikki. Yhdessä.

Aitiolla meininki on sopivan rentoa. Pienessä porukassa voi, saa ja pitääkin olla monenlaisessa mukana. Asioita on helppo kehittää ja viedä eteenpäin ja kehittyen itse siinä samalla. Omaa osaamistaan on helppo kehittää ja vaikkapa työvälineitä helppo tarpeen tullen uusia. Ei tarvitse paljon kaavakkeita täytellä, sen kuin hihkaisee avokonttorissa, että kääk, mun näppis hajosi, ja jo on kohta uusi tilalla. Naurua kajahtelee ja vitsejä viljellään. Arvostankin välitöntä ja huumorimielellä varustettua ilmapiiriä, jossa toisaalta on hyvä työrauhakin. Viihtyvyydestä pidetään huolta ja asioihin voi itse aidosti vaikuttaa.

Itse työskentelen palvelupäällikkönä Hillavan parissa ja sepä vasta kehittyykin! On mahtavaa päästä keskustelemaan toiminnanohjauksen asioista mitä erilaisempien yritysten kanssa. Työn parhaita puolia ovat erilaiset yritykset ja erityisesti ihmiset yritysten takana. Tässä työssä tulee kohtaamisia todella monenlaisten ihmisten kanssa, ja se on ihan parasta. Kaiken kruunaa se, kun päästään ottamaan Hillava käyttöön ja näkemään yhdessä, miten paljon siitä on hyötyä. Yksin tämä ei onnistu ja siksipä onkin hienoa, että minun ja asiakkaan taustavoimana on sekä osaava tuotekehitystiimi että koko muukin porukka. Me tehdään tästä huippua. Kaikki. Yhdessä.

Eikö avoimissa paikoissa ollut sopivaa?

Mikäli uudet ohjelmistosuunnittelijan tehtävät ovat kiikarissa, niin olen kiinnostunut kuulemaan toiveistasi ja kerron myös mielelläni lisää meidän tekemisistä. Nakkaa siis vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@aitiofinland.com niin ollaan yhteyksissä.

Ylös